New Balance futballcipők

Ha futballcipőt keresel és valami mást is ki szeretnél próbálni, mint a már klasszikus márkákat, mint a Nike, Adidas vagy Puma, akkor tekintetet vethetsz a New Balance futballcipők ajánlatára. Ez a márka nemrégen lépett be a futballcipők piacára, híres márkaként a sport futócipőket illetően.

 

A New Balance szakemberei átvették a futócipők technológiáit és tulajdonságait és számos New Balance futballcipő-modellhez igazították. Majd számos innovációval álltak elő a piacon meglévő futballcipő-modellek javítására és életképes alternatívát kínálva a már elismert márkákra.

 

Bizonyítéka annak, hogy ezek a New Balance futballcipők alternatívát jelentenek és hogy a labdarúgás top labdarúgói által elismert tulajdonságokkal bírnak, az, hogy egyre több labdarúgó választja ezt a márkát, amikor futballcipőről van szó. Az összes New Balance futballcipő-modell rendkívül magas kényelmet biztosít, de nagyon jó tapadást is, minden játékfelületen.

 

A fokozott kényelem érdekében, a New Balance szakemberei két technológiát alkalmaztak, nevezetesen a Fresh Foam technológiát és a Fantom Fit technológiát. Ezen technológiák közül az első a gyepen való tapadás biztosítása érdekében van bevezetve, míg a második technológia az a koncepció, amely a láb szellőztetésére használ, amely minden labdarúgó által kívánt jellemző, amikor a legjobb minőségű futballcipő-modell keresésében van.

 

A New Balance szakemberei azokra a helyzetekre is gondoltak, amikor egy labdarúgó-mérkőzés kevésbé kedvező időjárási körülmények között zajlik. És ebben a tekintetben a Hydra technológiához fordultak. Ez a technológia, amely a New Balance futballcipő-modelleknél található meg, lehetővé teszi a láb szárazon tartását még azon körülmények között is, amikor a meccs magas nedvességtartalmú körülmények között, vagy akár nedves pályán zajlik.